Bogat program križevačkih tenisača u Čakovcu

Križevački tenisači ovog su vikenda nastupali u Čakovcu na terenima teniskog kluba Franjo Punčec. Na turniru iz kalendara TSSH u kategorijama do 12 i 14 god nastupili su Mateo Čiček, Lara Lugomer, Korina Majdak i Marin Martinčević.
Mateo i Lara osvojili su treća mjesta do 14god dok su Korina i Marin upisali svoj prvi nastup na turnirima do 12god. Korina je ostvarila i prvu pobjedu dok će Marin istu još malo pričekati.

U isto vrijeme nastupali su i naši seniori u III.Hrvatskoj teniskoj ligi te upisali i drugu pobjedu u drugom nastupu. Savladali su drugu momčad TK Franjo Punčec rezultatom 5-2.
Križevce je u vodstvo doveo ekspresni Pižir izgubivši samo jedan gem. Borna Jaki poznatiji kao Porna Strong nije bio dovoljno snažan da savlada Brkića pa je Čakovec izjednačio rezultat. Na prvoj ploči Gregurek je ponovo igrao dramatičan meč i motiviran šalama na račun svoje kondicije preokrenuo zaostatak od 2-4 u trećem setu i ponovo doveo Križevce u prednost. Matija Hermanović, najbolji tenisač među predsjednicima i najveći trbuh prve ekipe, rutinski je pobjedio dvostruko mlađeg (i lakšeg) protivnika, a pobjedu već nakon singlova nije uspio osigurati Falk koji je nakon dva i pol sata muke na vrućini pokleknuo sa 5-7 u trećem setu.
Pobjedu su Križevci osigurali u parovima. Sa 2-0 slavili su Hermanović i Jaki a točki na i stavili su Gregurek i Pižir pobjedom u tri seta.

Idući vikend seniori gostuju u Daruvaru, a na našim terenima održava se turnir iz kalendara TSSH u kategorijama do 8, 9 i 10 godina.